4LIFE TRANSFER FACTOR MALAYSIA
PROMOSI HEBAT!!!
SEMUA PEMBELIAN DI 4LIFE GROUP HANYA AKAN DIKENAKAN
"HARGA AHLI / HARGA BORONG!!!"
CEPAT, REBUTLAH PELUANG INI!!!.
BELI SEKARANG!!!

- KLIK SINI UNTUK PEMBELIAN -
4Life Transfer Factor Malaysia | Selamat Datang Ke Laman Blog 4Life Group. Dapatkan Segala Info Lengkap Tentang 4Life Transfer Factor Disini. Terima Kasih!

Monday

4Life Enummi Night Recovery Cream

1 Botol x Enummi Night Recovery Cream 1 FL oz (30 ml)
Harga Ahli : RM 143.00 ( HARGA KAMI )
Harga Bukan Ahli : RM 171.60 ( Harga Pasaran )

4Life Enummi Night Recovery Cream

4lifegroup.blogspot.com - 4Life Enummi Night Recovery Cream memperbaiki dan meremajakan! Bangun dengan sihat, kulit segar! Enummi Night Recovery Cream membantu wajah anda berehat daripada pemakaian kosmetik seharian dengan lidah buaya dan Transfer Factor E-XF ™ untuk menyokong kesihatan kulit anda. Vitamin A dan E dan agen pelembap menjadi agen keseimbangan dan meremajakan, antioksidan anti-penuaan memberikan manfaat dan memberi nutrisi dari kekeringan menjadikan penampilan kulit yang lebih muda.

Manfaat Utama :

- Kandungan utama Transfer Factor E-XF™ menyokong kulit sihat.
- Mengandungi kelembaban humectant (Humectant adalah bahan penyerap air dari udara dan menjaga kelembaban) untuk membantu kulit mempertahankan kelembaban secara semulajadi.
- Mengurangi tanda-tanda penuaan dan memberikan antioksidan.
- Menjadikan kulit lebih muda
- Memperbaiki struktur dan sel kulit

Panduan Cara Penggunaan Krim Malam :

Langkah 1 : Sebelum tidur, bersihkan muka dengan sabun atau cleanser Enummi ® 4Life, urut perlahan-lahan dan bilas bersih.

Langkah 2 : Setelah muka dilap kering, gunakan kapas muka,sapukan toner Enummi ® 4Life secara nipis pada keseluruhan muka dan disusuli dengan krim malam Enummi ® 4Life (juga dengan secara nipis dan rata ke seluruh muka.)

Beli Sekarang

Related Post

No comments: