4Life Transfer Factor Malaysia | Selamat Datang Ke Laman Blog 4Life Group. Dapatkan Segala Info Lengkap Tentang 4Life Transfer Factor Disini | PROMOSI HEBAT!!! Semua Pembelian Di 4Life Group Dijual Pada HARGA AHLI / HARGA BORONG. Cepat, Rebutlah Peluang Ini. BELI SEKARANG!!! | Klik Disini. Terima Kasih!

4Life Enummi Refreshing Toner

4:29 PM
1 Botol x Enummi Refreshing Toner 4 FL oz (120 ml)
Harga Ahli : RM 71.00 ( HARGA KAMI )
Harga Bukan Ahli : RM 85.20 ( Harga Pasaran )

>>> BELI SEKARANG!!! <<<

4Life Enummi Refreshing Toner

4lifegroup.blogspot.com - 4Life Enummi Refreshing Toner. Menyegarkan, mencerahkan dan persediaan kulit wajah! Hidupkan hari anda hari ini dengan Refreshing Toner. Diresapi dengan vitamin, antioksidan, dan tanaman semulajadi yang lain, dan membolehkan permukaan kulit dineutralkan dan membawa wap air ke wajah anda. Tambah sokongan daripada Transfer Factor E-XF ™ dan hasilnya lebih lancar, lebih segar, dan kulit lebih cerah untuk hari yang lebih ceria.

Manfaat Utama :

- Kandungan istimewa dengan Transfer Factor XF (molekul-molekul sistem imun).
- Mengandungi kelembaban humectant (Humectant adalah bahan penyerap air dari udara dan menjaga kelembaban) untuk membantu kulit mempertahankan kelembaban secara semulajadi.
- Mengembalikan keseimbangan pH dan membersihkan kotoran dan sel-sel kulit mati dari kulit.
- Mengecilkan liang pori dan melembapkan kulit wajah

**pemakaian toner penting untuk mengelakkan wajah kita kelihatan agak kasar dan membuatkan sebarang make up yang dikenakan tidak tampak kemas dan licin.

Panduan Cara Penggunaan Toner :

Langkah 1 : Sebelum tidur, bersihkan muka dengan sabun atau cleanser Enummi 4Life, urut perlahan-lahan dan bilas bersih.

Langkah 2 : Setelah muka dilap kering, gunakan kapas muka,sapukan toner Enummi 4Life secara nipis pada keseluruhan muka.Seelok-eloknya dipakai 2kali sehari.

Beli Sekarang

Fajridil Adha (No ID 4Life : 7718022) | Merupakan Agen, Pengedar, Distributor 4Life Research - 4Life Transfer Factor bertaraf International Diamond. Call/WhatsApp/SMS : +6012 7241824 untuk sebarang pertanyaan.

Artikel Berkaitan

Previous
Next Post »