4Life Transfer Factor Malaysia | Selamat Datang Ke Laman Blog 4Life Group. Dapatkan Segala Info Lengkap Tentang 4Life Transfer Factor Disini | PROMOSI HEBAT!!! Semua Pembelian Di 4Life Group Dijual Pada HARGA AHLI / HARGA BORONG. Cepat, Rebutlah Peluang Ini. BELI SEKARANG!!! | Klik Disini. Terima Kasih!

Malaysia Top MLM Companies

1:30 PM
Malaysia Selected Top 50 MLM Companies 2011

4lifegroup.blogspot.com - Dalam buku rujukan terbaru (Guide Book 2011) Malaysia Selected TOP50 MLM Companies, dengan bangganya 4Life telah berjaya menduduki tangga pertama (No 1) di Malaysia. Walaupun usia syarikat 4Life Research masih sangat-sangat muda (tahun 2004 di Malaysia), tetapi kejutan demi kejutan telah berjaya dihasilkan dan juga rekod demi rekod telah berjaya dipecahkan.

Dengan penyenaraian (4Life No 1 Top 50 MLM Companies in Malaysia), membuktikan bahawa 4Life Research telah berjaya mengalahkan syarikat-syarikat MLM yang sudah lama bertapak di Malaysia. Ini bukan mengejutkan. Mengapa? Kerana pada tahun 2003, syarikat 4Life Research telah berjaya menduduki tangga ke-15 dalam 500 INC (Syarikat Paling Pesat Berkembang di Amerika) dan 4Life adalah satu-satunya syarikat MLM yang tersenarai dalam 500 INC tersebut.

Bukan itu sahaja, telah banyak pengiktirafan lain yang diterima oleh 4Life Research dari media-media percetakan dan penerbitan peringkat antarabangsa sejak ia ditubuhkan.

Dengan kekuatan Research & Development (R&D) serta latar belakang yang sangat-sangat kukuh, Produk Transfer Factor diramal oleh para saintis bakal berada di setiap rumah dan menjadi pengganti antibiotik serta tiada persaingan (eksklusif patented) & pembayaran "actual pay-out" yang tertinggi berbanding syarikat MLM yang lain menyebabkan semakin hari semakin ramai orang yang menjadi pengedar 4Life.

Jadi apa ditunggu lagi? Ayuh sertai kami di 4Life untuk mendapatkan kesihatan dan kemewahan yang optimal. Maklumat lanjut, hubungi leader dan pengedar 4Life Group. Bertindak Cepat, Anda Hebat!!

Fajridil Adha (No ID 4Life : 7718022) | Merupakan Agen, Pengedar, Distributor 4Life Research - 4Life Transfer Factor bertaraf International Diamond. Call/WhatsApp/SMS : +6012 7241824 untuk sebarang pertanyaan.

Artikel Berkaitan

Previous
Next Post »