4Life Transfer Factor Malaysia | Selamat Datang Ke Laman Blog 4Life Group. Dapatkan Segala Info Lengkap Tentang 4Life Transfer Factor Disini | PROMOSI HEBAT!!! Semua Pembelian Di 4Life Group Dijual Pada HARGA AHLI / HARGA BORONG. Cepat, Rebutlah Peluang Ini. BELI SEKARANG!!! | Klik Disini. Terima Kasih!

Apa kata Doktor Mengenai Produk 4Life Transfer Factor

1:10 PM

Pandangan Para Doktor Mengenai TF

Apa Kata Doktor Mengenai Kehebatan Produk Transfer Factor 4Life?

4Life Transfer Factor - Berikut adalah beberapa pandangan dan ulasan dari para doktor mengenai kehebatan Produk 4Life Transfer Factor.

Keberkesanan TF dalam meningkatkan sistem imun, telah dapat meningkatkan kualiti hidup pesakit-pesakit kronik serta meningkatkan IQ yang drastik sehingga kanak-kanak yang tidak mengenal huruf mampu menjadi pelajar cemerlang. Setiap sen yang anda laburkan untuk TF tiada tandingannya dengan kualiti hidup yang bakal anda nikmati sekeluarga. - Dr Nurulakmam M.D, UKM.

Keunggulan dan kehebatan Transfer Factor ternyata berkesan menangani masalah penyakit kronik. Kelesuan, jangkitan kuman 'superbugs' serta memberi harapan serta pilihan baru kepada pesakit kanser dan allergik akibat ketidakseimbangan sistem daya tahan (imun) tubuh. Saya yakin dan amat mengharapkan agar semua orang mengambilnya sebagai makanan kesihatan terpenting seharian. Justeru dapat membantu para doktor mengurangi penggunaan antibiotik, steroid dan sitotoksik ke paras yang paling minima. - Dr Mior Mohd. Yusof Adnan, M.D, USM.

Setelah bertahun-tahun berkhidmat sebagai doktor yang profesional, belum pernah saya temui nutrien sehebat Transfer Factor yang telah banyak membantu saya dalam merawat pesakit-pesakit yang kronik. Saya ingin mengesyorkan TF kepada sesiapa yang inginkan kesihatan yang optimal! - Dr Sani Ashari, Shah Alam, Selangor.

Membaca laporan-laporan sains dan ujian-ujian klinikal dari para saintis terbilang di serata dunia tentang keberkesanan Transfer Factor telah mendorong saya untuk menjalankan kajian di makmal saya sendiri. Hasilnya sungguh mengagumkan! Saya rasa gembira kerana kini rintihan dan keluhan berjuta-juta manusia yang menghidapi berbagai-bagai masalah kesihatan telah menemui jalan keluar dari molekul semulajadi kurniaan Tuhan ini. - Profesor Hapipah Mohd Ali, Jabatan Kimia, Fakulti Sains, Universiti Malaya.

4Life Transfer Factor adalah satu anugerah tuhan yang cukup luar biasa. Semua orang patut mencuba seterusnya mengamalkannya untuk membantu sistem imunisasi kita ke tahap optimum. - Dr Azif Ahmad Sheis, M.D, UKM.

4Life Transfer Factor telah banyak membantu untuk merubah tahap kesihatan keluarga kami dan pesakit-pesakit di klinik saya. - Dr Siti Aniza Basir, M.D, UKM.

Alhamdulillah. Produk 4Life Transfer Factor telah banyak membantu pesakit-pesakit kronik sembuh seperti sedia kala. - Dr Khairuzzana, Pakar Perunding Hidung, Telinga dan Pekak.

Fajridil Adha (No ID 4Life : 7718022) | Merupakan Agen, Pengedar, Distributor 4Life Research - 4Life Transfer Factor bertaraf International Diamond. Call/WhatsApp/SMS : +6012 7241824 untuk sebarang pertanyaan.

Artikel Berkaitan

Previous
Next Post »