4Life Transfer Factor Malaysia | Selamat Datang Ke Laman Blog 4Life Group. Dapatkan Segala Info Lengkap Tentang 4Life Transfer Factor Disini | PROMOSI HEBAT!!! Semua Pembelian Di 4Life Group Dijual Pada HARGA AHLI / HARGA BORONG. Cepat, Rebutlah Peluang Ini. BELI SEKARANG!!! | Klik Disini. Terima Kasih!

4Life Essential Oils CalmaVida

9:51 PM
foto 4Life Essential Oils CalmaVida

1 Botol x CalmaVida (15 ml)
Harga Ahli : RM 102.00 ( HARGA KAMI )
Harga Bukan Ahli : RM 123.00 ( Harga Pasaran )
Beli Sekarang

4Life Essential Oils CalmaVida

4Life Malaysia - Campuran minyak pati tulen 100%
4Life™ Essential Oils CalmaVida adalah campuran minyak pati tulen 100% yang menggulung manfaat terbaik lavender. Nota-nota yang berani dan bersahaja memberikan impak yang tenang kepada anda dan persekitaran anda. Bersenang-senang dan dikumpulkan dalam apa jua keadaan dengan CalmaVida.

Pengalaman Aromatik : Segar, pantas, lemah, berkebun, mendatar, dan menenangkan

Asal : CalmaVida adalah campuran empat minyak pati untuk secara konsisten mencapai bau dan komposisi yang ideal. Minyak mentah mint diperolehi oleh penyulingan wap tumbuhan Mentha citrata dari Amerika Syarikat. Minyak Lavender dihasilkan oleh penyulingan wap ketua bunga tumbuhan Lavandula angustifolia dari Bulgaria. Minyak pati camphor putih diperolehi daripada penyulingan stim kulit kayu camphor Cinnamomum, yang ditanam di China. Minyak pati lavandin diperoleh daripada penyulingan wap bunga tumbuhan Lavandula hybrida dari Amerika Syarikat.

Gunakan Bersama : 4Life BioEFA

Video :


Produk Pelengkap :

4Life Essential Oils TForce
4Life Essential Oils CoolTouch
4Life Essential Oils Lemon
4Life Essential Oils Peppermint
4Life Essential Oils Carrier Oil
4Life Essential Oils Ultrasonic Diffuser

Beli Sekarang

Pembelian Menggunakan Credit Card Klik Gambar Dibawah
Beli Sekarang

** Sekiranya anda perlukan penerangan dan nasihat lebih lanjut mengenai produk 4Life, sila hubungi saya sekarang, atau KLIK DISINI

Fajridil Adha (No ID 4Life : 7718022) | Merupakan Agen, Pengedar, Distributor 4Life Research - 4Life Transfer Factor bertaraf International Diamond. Call/WhatsApp/SMS : +6012 7241824 untuk sebarang pertanyaan.

Artikel Berkaitan

Previous
Next Post »