4Life Transfer Factor Malaysia | Selamat Datang Ke Laman Blog 4Life Group. Dapatkan Segala Info Lengkap Tentang 4Life Transfer Factor Disini | PROMOSI HEBAT!!! Semua Pembelian Di 4Life Group Dijual Pada HARGA AHLI / HARGA BORONG. Cepat, Rebutlah Peluang Ini. BELI SEKARANG!!! | Klik Disini. Terima Kasih!

4Life Essential Oils CoolTouch

9:59 PM
foto 4Life Essential Oils CoolTouch

1 Botol x CoolTouch (15 ml)
Harga Bukan Ahli : RM 216.00 ( Harga Pasaran )
Harga Ahli : RM 162.00 (HARGA BORONG ✔ ✔ ✔)
Beli Sekarang
Order via WhatsApp

4Life Essential Oils CoolTouch

4Life Malaysia - Campuran minyak pati tulen 100%
4Life™ Essential Oils CoolTouch adalah campuran topikal tulen, kuat, dan proprietari 100% yang menyejukkan, menetap, mencantikkan, dan banyak lagi! Kombinasi pokok yang sangat kuat ini menghasilkan pemanasan dinamik dan kesan penyejukan ketika digunakan dalam urutan. Campurkan CoolTouch dalam Minyak Pengangkut, dan sapukan pada kulit dengan gerakan mengurut yang mendalam untuk pengalaman penyejukan yang akan meletakkan mata air pada langkah anda, terutama selepas senaman keras.

Pengalaman Aromatik : Cepat, restoratif, menyegarkan, manis, buah, dan bunga

Asal : Terdapat lima minyak pati di CoolTouch. Minyak pati Wintergreen diperoleh daripada penyulingan wap daun tumbuhan Gumbheria procumbens, yang ditanam di China. Minyak pati Peppermint diperoleh daripada penyulingan wap Mentha piperita plant, ditanam di India. Minyak pati camphor putih diperolehi daripada penyulingan stim kulit kayu camphor Cinnamomum, yang ditanam di China. Minyak pati Chamomile diperolehi daripada bunga tumbuhan Matricaria recutita, yang ditanam di Mesir. Osmanthus fragrans minyak pati diperoleh daripada bunga yang ditanam di China.

Gunakan Bersama : 4Life Transfer Factor RenewAll

Video :


Produk Pelengkap :

4Life Essential Oils TForce
4Life Essential Oils CalmaVida
4Life Essential Oils Lemon
4Life Essential Oils Peppermint
4Life Essential Oils Carrier Oil
4Life Essential Oils Ultrasonic Diffuser

Beli Sekarang

Pembelian Menggunakan Credit Card Klik Gambar Dibawah
Beli Sekarang

Pembelian Melalui WhatsApp Klik Gambar Dibawah
Order via WhatsApp

** Sekiranya anda perlukan penerangan dan nasihat lebih lanjut mengenai produk 4Life, sila hubungi saya sekarang, atau KLIK DISINI

Fajridil Adha (No ID 4Life : 7718022) | Merupakan Agen, Pengedar, Distributor 4Life Research - 4Life Transfer Factor bertaraf International Diamond. Call/WhatsApp/SMS : +6012 7241824 untuk sebarang pertanyaan.

Artikel Berkaitan

Previous
Next Post »