4Life Transfer Factor Malaysia | Selamat Datang Ke Laman Blog 4Life Group. Dapatkan Segala Info Lengkap Tentang 4Life Transfer Factor Disini | PROMOSI HEBAT!!! Semua Pembelian Di 4Life Group Dijual Pada HARGA AHLI / HARGA BORONG. Cepat, Rebutlah Peluang Ini. BELI SEKARANG!!! | Klik Disini. Terima Kasih!

4Life Essential Oils Lemon

9:40 PM
foto 4Life Essential Oils Lemon

1 Botol x Lemon (15 ml)
Harga Ahli : RM 67.00 ( HARGA KAMI )
Harga Bukan Ahli : RM 89.00 ( Harga Pasaran )
Beli Sekarang

4Life Essential Oils Lemon

4Life Malaysia - 100% minyak pati tulen
Minyak Essential 4Life™ Lemon adalah 100% tulen, menawarkan nota atas yang cerah dan bersemangat dengan nota asas yang mantap untuk menyampaikan sikap bertenaga dan persekitaran yang segar. Minyak ini adalah limau yang sangat baik dan abadi, yang mengingatkan asal-usul Itali dari pengasas Bianca Lisonbee. Bawa rasa gembira kepada pandangan dan persekitaran mental anda dengan minyak pati semulajadi. Guna topikal atau meresap.

Pengalaman Aromatik : Segar, bersih, terang, menaikkan semangat, dan murni

Asal : Lemon dihasilkan oleh buah-buahan Citrus limon yang ditanam sejuk yang ditanam di Argentina untuk bau dan komposisi yang ideal. Lemon ini dianggap sebagai kualiti tertinggi.

Gunakan Bersama : 4Life Transfer Factor RioVida

Video :


Produk Pelengkap :

4Life Essential Oils TForce
4Life Essential Oils CoolTouch
4Life Essential Oils CalmaVida
4Life Essential Oils Peppermint
4Life Essential Oils Carrier Oil
4Life Essential Oils Ultrasonic Diffuser

Beli Sekarang

Pembelian Menggunakan Credit Card Klik Gambar Dibawah
Beli Sekarang

** Sekiranya anda perlukan penerangan dan nasihat lebih lanjut mengenai produk 4Life, sila hubungi saya sekarang, atau KLIK DISINI

Fajridil Adha (No ID 4Life : 7718022) | Merupakan Agen, Pengedar, Distributor 4Life Research - 4Life Transfer Factor bertaraf International Diamond. Call/WhatsApp/SMS : +6012 7241824 untuk sebarang pertanyaan.

Artikel Berkaitan

Previous
Next Post »