4Life Transfer Factor Malaysia | Selamat Datang Ke Laman Blog 4Life Group. Dapatkan Segala Info Lengkap Tentang 4Life Transfer Factor Disini | PROMOSI HEBAT!!! Semua Pembelian Di 4Life Group Dijual Pada HARGA AHLI / HARGA BORONG. Cepat, Rebutlah Peluang Ini. BELI SEKARANG!!! | Klik Disini. Terima Kasih!

4Life Essential Oils Special Blend Pack

12:47 PM
foto 4Life Essential Oils Kit

1 Botol x 4Life Carrier Oil | 1 Botol x 4Life CalmaVida™
1 Botol x 4Life CoolTouch™ | 1 Botol x 4Life Tforce
1 x 4Life™ Essential Oils Guide Booklet
HARGA PROMOSI : RM 465.00 ( HARGA KAMI )
Jimat RM 59.00
Harga Biasa : RM 524.00 ( Harga Pasaran )
Beli Sekarang

4Life Essential Oils Special Blend Pack

"Tarik Nafas, Dan Mula…"

4Life Malaysia - Pakej ini mengandungi tiga minyak pati (Essential Oils) dan minyak pembawa (Carrier Oil), adalah gabungan 100% minyak pati asli minyak pati semulajadi, dengan bau yang menyenangkan dan pelbagai faedah bermanfaat.

Apa Itu 4Life Essential Oils™?

Minyak Essential For Life ™ terdiri daripada 100% minyak pati murni yang berkuasa dan unik. Setiap minyak dicipta dengan mengumpulkan hanya bahan pokok semulajadi terpilih dari syarikat-syarikat global yang terbukti secara saintifik dan terakreditasi untuk membantu badan, minda dan kehidupan anda, dan memberikan anda pengalaman estetik optimum.

4Life Essential Oils Special Blend Pack ini mengandungi :

1) 4Life Essential Oils CalmaVida
2) 4Life Essential Oils TForce
3) 4Life Essential Oils CoolTouch
4) 4Life Essential Oils Carrier Oil
5) 4Life™ Essential Oils Guide Booklet

Produk Pelengkap :

4Life Transfer Factor RioVida
4Life TF Plus Advanced™

*Kenyataan-kenyataan ini belum dinilai oleh Pentadbiran Makanan dan Dadah. Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Maklumat pada tapak web ini hanya terpakai di Amerika Syarikat.

Beli Sekarang

** Sekiranya anda perlukan penerangan dan nasihat lebih lanjut mengenai produk 4Life, sila hubungi saya sekarang, atau KLIK DISINI

Fajridil Adha (No ID 4Life : 7718022) | Merupakan Agen, Pengedar, Distributor 4Life Research - 4Life Transfer Factor bertaraf International Diamond. Call/WhatsApp/SMS : +6012 7241824 untuk sebarang pertanyaan.

Artikel Berkaitan

Previous
Next Post »