4Life Transfer Factor Malaysia | Selamat Datang Ke Laman Blog 4Life Group. Dapatkan Segala Info Lengkap Tentang 4Life Transfer Factor Disini | PROMOSI HEBAT!!! Semua Pembelian Di 4Life Group Dijual Pada HARGA AHLI / HARGA BORONG. Cepat, Rebutlah Peluang Ini. BELI SEKARANG!!! | Klik Disini. Terima Kasih!

4Life Essential Oils TForce

10:06 PM
foto 4Life Essential Oils TForce

1 Botol x TForce (15 ml)
Harga Bukan Ahli : RM 216.00 ( Harga Pasaran )
Harga Ahli : RM 162.00 (HARGA BORONG ✔ ✔ ✔)
Beli Sekarang
Order via WhatsApp

4Life Essential Oils TForce

4Life Malaysia - 4Life Transfer Factor ™ dalam campuran minyak pati tulen 100%
4Life™ Essential Oils TForce adalah satu-satunya minyak pati di dunia yang mempunyai 4Life Transfer Factor™ yang dipatenkan dalam campuran minyak pati tulen 100%. Minyak pati hangat dan mesra ini boleh diffused di rumah anda. Atau, campurkan dengan minyak pembawa dan sapukan pada kulit anda-terutamanya di sekitar kawasan dada-untuk menerima keselesaan terbaik apa-apa campuran yang boleh disediakan!

Pengalaman Aromatik : Damai, segar, manis, sitrus, berkayu, minty, kacang, dan pedas

Asal : Minyak pati jerawat (juga dirujuk sebagai oren manis atau liar) diperoleh dengan menekan buah-buahan buah jeruk Brazil (Citrus aurantium dulcis atau Citrus sinensis). Minyak pati nilam diperoleh daripada penyulingan wap daun tumbuhan Pogostemon cablin, ditanam di Indonesia. Minyak pati Peppermint diperoleh daripada penyulingan wap tumbuhan Mentha piperita, yang ditanam di Lembah Yakima di Washington, Amerika Syarikat. Minyak pati Clary bijaksana adalah sulingan uap dari bahagian udara tumbuhan Salvia sclarea dari Perancis.

Gunakan Bersama : 4Life Tri-Factor Formula, 4Life TF Plus atau 4Life Transfer Factor Riovida dan 4Life Transfer Factor RenewAll.

Video :


Produk Pelengkap :

4Life Essential Oils CoolTouch
4Life Essential Oils CalmaVida
4Life Essential Oils Lemon
4Life Essential Oils Peppermint
4Life Essential Oils Carrier Oil
4Life Essential Oils Ultrasonic Diffuser

Beli Sekarang

Pembelian Menggunakan Credit Card Klik Gambar Dibawah
Beli Sekarang

Pembelian Melalui WhatsApp Klik Gambar Dibawah
Order via WhatsApp

** Sekiranya anda perlukan penerangan dan nasihat lebih lanjut mengenai produk 4Life, sila hubungi saya sekarang, atau KLIK DISINI

Fajridil Adha (No ID 4Life : 7718022) | Merupakan Agen, Pengedar, Distributor 4Life Research - 4Life Transfer Factor bertaraf International Diamond. Call/WhatsApp/SMS : +6012 7241824 untuk sebarang pertanyaan.

Artikel Berkaitan

Previous
Next Post »