4Life Transfer Factor Malaysia | Selamat Datang Ke Laman Blog 4Life Group. Dapatkan Segala Info Lengkap Tentang 4Life Transfer Factor Disini | PROMOSI HEBAT!!! Semua Pembelian Di 4Life Group Dijual Pada HARGA AHLI / HARGA BORONG. Cepat, Rebutlah Peluang Ini. BELI SEKARANG!!! | Klik Disini. Terima Kasih!

4Life Probiotics

5:37 PM
foto 4Life Probiotics
1 Kotak x Probiotics (30 Kapsul / Pek Blister)
Harga Ahli : RM 127.00 ( HARGA KAMI )
Harga Bukan Ahli : RM 152.40 ( Harga Pasaran )

>>> BELI SEKARANG!!! <<<

4Life Probiotics (30 Kapsul)

"Sokongan Probiotik"

4lifegroup.blogspot.com - 4Life Probiotik - Probiotik 4Life mengandungi Formula proprietari lima strain probiotik yang aktif untuk kesihatan dan fungsi pencernaan.

Manfaat Utama :

• Menyokong fungsi pencernaan yang sihat
• Membantu mengekalkan tahap kesihatan bakteria yang "baik".

Apa Yang Membuat Produk Ini Unik?

• Probiotik 4Life mengandungi campuran proprietari lima strain probiotik yang aktif untuk menyediakan pelbagai sokongan probiotik. Probiotik adalah salah satu trilion organisma mikrob hidup yang hadir secara semula jadi dalam badan anda. Juga dikenali sebagai bakteria "mesra" atau "baik".
• Probiotik membantu mengekalkan kesihatan usus dengan menggalakkan fungsi pencernaan dan penyerapan nutrien, serta fungsi usus biasa dan kesihatan. Mereka adalah satu komponen penting dalam sistem pertahanan imun badan.

Adakah Anda Tahu?

Usus manusia dewasa mengandungi lebih 100 trilion bakteria daripada 400-500 spesis berbeza. Dalam usus yang sihat, hanya peratusan kecil daripada bakteria yang hadir adalah berbahaya. Pemakanan, gaya hidup, antibiotik, tekanan dan faktor-faktor lain boleh mengimbangi keseimbangan ini dan membawa kepada isu-isu pencernaan dan kesihatan.

** Sekiranya anda perlukan penerangan dan nasihat lebih lanjut mengenai produk 4Life, sila hubungi saya sekarang, atau KLIK DISINI

Beli Sekarang

Fajridil Adha (No ID 4Life : 7718022) | Merupakan Agen, Pengedar, Distributor 4Life Research - 4Life Transfer Factor bertaraf International Diamond. Call/WhatsApp/SMS : +6012 7241824 untuk sebarang pertanyaan.

Artikel Berkaitan

Previous
Next Post »