4Life Transfer Factor Malaysia | Selamat Datang Ke Laman Blog 4Life Group. Dapatkan Segala Info Lengkap Tentang 4Life Transfer Factor Disini | PROMOSI HEBAT!!! Semua Pembelian Di 4Life Group Dijual Pada HARGA AHLI / HARGA BORONG. Cepat, Rebutlah Peluang Ini. BELI SEKARANG!!! | Klik Disini. Terima Kasih!

4Life BioEFA

2:01 PM
foto 4Life BioEFA

1 Botol x 4Life BioEFA (60 Kapsul)
Harga Ahli : RM 91.00 ( HARGA KAMI )
Harga Bukan Ahli : RM 108.00 ( Harga Pasaran )
Beli Sekarang

4Life BioEFA™

"Sokongan Untuk Kesihatan Keseluruhan"

4Life Malaysia - 4Life BioEFA dengan CLA adalah produk unggul 4Life sumber daripada asid lemak omega -3 dan omega- 6. Produk ini dibuat daripada minyak flaxseed, minyak safflower, minyak biji borage, dan minyak ikan. Formulasi paling terkini ini mengandungi lebih daripada empat kali ganda minyak ikan (1,000 mg) dalam setiap hidangan!

Menurut Persatuan Jantung Amerika, "asid lemak Omega -3, terutamanya EPA dan DHA, telah ditunjukkan untuk memberi manfaat kepada orang yang sihat. "

foto 4Life BioEFA

Manfaat Utama : :

• Mengandungi CLA (Conjugated asid linoleat) untuk kesihatan badan
• Menggalakkan kesihatan tubuh secara keseluruhan.
• EFA daripada pelbagai sumber, seperti DHA & EPA daripada minyak ikan.
• Sumber terbaik asid lemak perlu omega-3 dan omega-6 yang diperolehi daripada minyak ikan gred tinggi, minyak biji flaks, minyak biji kesumba dan minyak biji borej.
• Menyokong kesihatan kulit.

foto 4Life BioEFA

Apa Yang Membuat Produk Ini Unik?

Produk ini dibuat daripada minyak biji rami, minyak safflower, minyak biji borage, dan minyak ikan.

Adakah Anda Tahu?

Minyak Omega-3 dan omega-6 tidak dikeluarkan oleh tubuh, sehingga mereka harus menerimanya melalui diet atau suplementasi. Penting untuk hidup, mereka juga disebut "asid lemak penting"(EFA) dengan ramai pakar kesihatan meletakkan kepentingan mereka hampir dengan vitamin dan mineral.

• Disahkan Halal oleh IFANCA

Cara Pemakanan :

Ambil Dua (2) kapsul sehari selepas makan.

Kandungan : 60 capsules / bottle

Bahan Kandungan / Ingredients:

Fish Oil Eicosapentaenoic Acid (EPA), Fish Oil Docosahexaenoic Acid (DHA), Linum usitatissimum (Flax Seed) Oil, Alpha Linolenic Acid (ALA), Borago officinalis (Borage Seed) Oil, Gamma Linolenic Acid (GLA), Carthamus tinctorius (Safflower Seed) Oil, Gelatin, glycerin, purified water, and d-alpha tocopherol. Source of gelatin: Bovine.

Produk Pelengkap :

4Life Transfer Factor RioVida
4Life Transfer Factor Advanced Formula™

Beli Sekarang

Pembelian Menggunakan Credit Card Klik Gambar Dibawah
Beli Sekarang

** Sekiranya anda perlukan penerangan dan nasihat lebih lanjut mengenai produk 4Life, sila hubungi saya sekarang, atau KLIK DISINI

Fajridil Adha (No ID 4Life : 7718022) | Merupakan Agen, Pengedar, Distributor 4Life Research - 4Life Transfer Factor bertaraf International Diamond. Call/WhatsApp/SMS : +6012 7241824 untuk sebarang pertanyaan.

Artikel Berkaitan

Previous
Next Post »