4Life Transfer Factor Malaysia | Selamat Datang Ke Laman Blog 4Life Group. Dapatkan Segala Info Lengkap Tentang 4Life Transfer Factor Disini | PROMOSI HEBAT!!! Semua Pembelian Di 4Life Group Dijual Pada HARGA AHLI / HARGA BORONG. Cepat, Rebutlah Peluang Ini. BELI SEKARANG!!! | Klik Disini. Terima Kasih!

4Life Transfer Factor Vista

4:14 PM
foto 4Life Transfer Factor Vista

1 Botol x 4Life Transfer Factor Vista (60 Kapsul)
Harga Ahli : RM 280.00 ( HARGA KAMI )
Harga Bukan Ahli : RM 330.00 ( Harga Pasaran )
Beli Sekarang

4Life Transfer Factor Vista

4Life Transfer Factor - 4Life Transfer Factor Vista dirumus untuk membantu menyokong visi anda (kesihatan mata).

Manfaat Utama :

• Mengandungi karotenoid seperti lutein dari marigold dan zeaxanthin untuk membantu melindungi mata dari cahaya biru yang berlebihan.
• Juga mempunyai 4Life Transfer Factor yang disasarkan, gingko biloba dan spirulina untuk sokongan kesihatan secara keseluruhan.
• Menyokong keupayaan mata untuk menyesuaikan diri dengan keadaan cahaya yang berbeza-beza.
• Diperkaya dengan antioksidan yang diambil dari bilberry, blackberry, black currant, astaxanthin, bioflavonoid, Vitamin A, C dan E untuk melindungi mata daripada kesan oksidatif matahari dan persekitaran.

Apa Yang Membuat Produk Ini Unik?

• Transfer Factor adalah molekul utusan kecil yang memindahkan maklumat tindak balas secara semula jadi daripada satu entiti kepada yang lain, seperti di antara ibu yang menyusukan bayinya sendiri.

foto 4Life Transfer Factor Vista

Bahan Kandungan / Ingredients:

Vitamin A, Vitamin C, Vitamin E, Zinc, 4Life® Tri-Factor® Formula (UltraFactor XF™, OvoFactor™, and NanoFactor®), Lutein, Zeaxanthin, Ocular Health Proprietary Blend (Haematococcus pluvialis microalgae extract, Bilberry fruit extract, spirulina microalgae, citrus Bioflavonoids peel extract, Black currant fruit extract, Ginkgo biloba leaf extract, Blackberry fruit extract, Ascorbigen).

Produk Pelengkap :

4Life TF Plus Advanced
4Life Transfer Factor Advanced Formula

Beli Sekarang

** Sekiranya anda perlukan penerangan dan nasihat lebih lanjut mengenai produk 4Life, sila hubungi saya sekarang, atau KLIK DISINI

Fajridil Adha (No ID 4Life : 7718022) | Merupakan Agen, Pengedar, Distributor 4Life Research - 4Life Transfer Factor bertaraf International Diamond. Call/WhatsApp/SMS : +6012 7241824 untuk sebarang pertanyaan.

Artikel Berkaitan

Previous
Next Post »