4Life Transfer Factor Malaysia | Selamat Datang Ke Laman Blog 4Life Group. Dapatkan Segala Info Lengkap Tentang 4Life Transfer Factor Disini | PROMOSI HEBAT!!! Semua Pembelian Di 4Life Group Dijual Pada HARGA AHLI / HARGA BORONG. Cepat, Rebutlah Peluang Ini. BELI SEKARANG!!! | Klik Disini. Terima Kasih!

4Life Transfer Factor Renewall

9:48 PM
foto 4Life Transfer Factor Renewall

1 Tube x TF Renewall
Harga Ahli : RM 79.00 ( HARGA KAMI )
Harga Bukan Ahli : RM 94.00 ( Harga Pasaran )
Beli Sekarang

Transfer Factor Renewall

4lifegroup.blogspot.com - 4Life Transfer Factor RenewAll™ menggabungkan bahan-bahan yang kuat dimana ia adalah gel yang mudah untuk digunakan bagi menyokong kulit. Transfer Factor XF ™, ekstrak asli 4Life Transfer Factor, menyediakan sokongan untuk kulit yang cantik dan kuat.

Adalah gel kulit yang sangat istimewa. Juga terdapat ekstrak Aloe Vera yang sudah dikenali berkurun lamanya sebagai ramuan hebat yang dapat memperbaiki dan menenangkan kulit,berfungsi menjadikan kulit sihat, lembut dan halus.

TF RenewAll juga mengandungi ekstrak minyak Rosemary, Lavender, Charmomile dan Eucalyptus, semua bahan-bahan yang terkenal untuk memperbaiki dan melegakan kulit. Terdapat juga Yeast Polysaccharide yang memberi sokongan kepada “macrophage” dalam fungsi pembaharuan sel, menjadikan kulit kesihatan lebih remaja, sihat dan segar.


Manfaat Utama :

• Menggalakkan kesihatan umum dengan menyokong keperluan kulit.
• Gel kulit yang melegakan dengan herba-herba seperti lidah buaya, rosemary, chamomile dan lavender.
• Tanpa paraben.
• Sijil Halal diperakui oleh IFANCA.

Apa Yang Membuat Produk Ini Unik?

• Transfer Factor adalah molekul utusan kecil yang memindahkan maklumat tindak balas secara semula jadi daripada satu entiti kepada yang lain, seperti di antara ibu yang menyusukan bayinya sendiri.

Bahan Kandungan / Ingredients:

Water, 4Life Transfer Factor XF (cow colostrum extract), PPG-2 Isoceteth-20 Acetate, Butylene Glycol, Triethanolamine, Polysorbate 20, Carbomer, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, PEG-12 Dimethicone, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Aloe barbadensis leaf juice, Panthenol, Disodium EDTA, Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf oil, Eucalyptus globulus leaf oil, Sodium PCA, Allantoin, Glycerin, Yeast Polysaccharides, Anthemis nobilis flower extract, Carrageenan, Propylene Glycol, citric acid and Lavandula angustifolia (Lavender) flower extract.

Produk Pelengkap :

4Life Transfer Factor™ Advanced Formula

Kandungan : 2 oz (56.7gm/tube)

Beli Sekarang

Pembelian Menggunakan Credit Card Klik Gambar Dibawah
Beli Sekarang

** Sekiranya anda perlukan penerangan dan nasihat lebih lanjut mengenai produk 4Life, sila hubungi saya sekarang, atau KLIK DISINI

Fajridil Adha (No ID 4Life : 7718022) | Merupakan Agen, Pengedar, Distributor 4Life Research - 4Life Transfer Factor bertaraf International Diamond. Call/WhatsApp/SMS : +6012 7241824 untuk sebarang pertanyaan.

Artikel Berkaitan

Previous
Next Post »