4Life Transfer Factor Malaysia | Selamat Datang Ke Laman Blog 4Life Group. Dapatkan Segala Info Lengkap Tentang 4Life Transfer Factor Disini | PROMOSI HEBAT!!! Semua Pembelian Di 4Life Group Dijual Pada HARGA AHLI / HARGA BORONG. Cepat, Rebutlah Peluang Ini. BELI SEKARANG!!! | Klik Disini. Terima Kasih!

Usahawan 4Life Disiarkan di Berita Harian

6:58 PM
Usahawan 4Life Disiarkan di akhbar Berita Harian

4lifegroup.blogspot.com - Kejutan demi kejutan, kejayaan demi kejayaan telah berlaku. Telah ramai usahawan yang berjaya dilahirkan melalui 4Life.

Yang terbaru adalah para pencapai pangkat tertinggi terbaru dari negara Malaysia, Indonesia, Singapura, Thailand dan Filipina yang telah disiarkan di beberapa akhbar utama seperti di BERITA HARIAN, NEW STRAITS TIMES, NANYANG SIANG PAU dan MALAYAN NANBAN pada Rabu 09/11/2011.

Yang disiarkan hanya kepada usahawan yang mencapai pangkat tertinggi terbaru sahaja.

Turut berada dalam gambar adalah FAJRIDIL ADHA BIN ASRAL (gambar dalam kotak merah) yang telah mencapai pangkat Presidential Diamond. Tahniah diucapkan!

Jadi apa di tunggu lagi? Ayuh! Buat tindakan segera untuk turut serta berjaya bersama kami.

Sila hubungi AGEN dan WAKIL PENGEDAR kami dengan segera.

**Maklumat lanjut, sila klik pada gambar.

Fajridil Adha (No ID 4Life : 7718022) | Merupakan Agen, Pengedar, Distributor 4Life Research - 4Life Transfer Factor bertaraf International Diamond. Call/WhatsApp/SMS : +6012 7241824 untuk sebarang pertanyaan.

Artikel Berkaitan

Previous
Next Post »