4Life Transfer Factor Malaysia | Selamat Datang Ke Laman Blog 4Life Group. Dapatkan Segala Info Lengkap Tentang 4Life Transfer Factor Disini | PROMOSI HEBAT!!! Semua Pembelian Di 4Life Group Dijual Pada HARGA AHLI / HARGA BORONG. Cepat, Rebutlah Peluang Ini. BELI SEKARANG!!! | Klik Disini. Terima Kasih!

Why 4Life - Malaysia and Singapore Tour

11:37 AM

Why 4Life - Malaysia and Singapore Tour

Mengapa 4Life - Jelajah Malaysia and Singapura

4Life Transfer Factor Malaysia - Beratus-ratus pengedar dan tetamu berkumpul di seluruh Singapura dan Malaysia baru-baru ini untuk "Mengapa 4Life?" Empat bandar pelancongan di Asia Tenggara.

Perhentian Tour termasuk bandar-bandar di Singapura, Johor Bahru, Kuala Lumpur , dan Pulau Pinang. Banyak pemimpin pengedar yang dihadiri dari seluruh rantau ini, termasuk Gold International berlian Nadzrul Salim, Fadzli Salim, Salim Raghavan & Noor Azlina, Ridwan Sadik, Dr SS Tamilselvan & R. Shamala, Dr Sani Ashari & Norazizah Ruslan, Akram Din (Johor Bahru ), dan Diamond International & Silver Dollar penerima anugerah Dr. (H.) Tham Yeow Kong (Kuala Lumpur dan Pulau Pinang).

Pengurus Besar 4Life Singapura dan Malaysia Cher Lyn Tan disertai Naib Presiden Komunikasi Calvin Jolley sepanjang minggu perjalanan. 4Life Singapura Pengurus Kanan Serene Tay turut hadir pada majlis Singapura. Topik mesyuarat termasuk syarikat dan sejarah pasukan eksekutif, falsafah paten, komitmen kepada sains, pasukan 4Life, Yayasan 4Life®, pertumbuhan di seluruh dunia, dan pembezaan pasaran dengan produk-produk seperti PRO-TF®.

"Ia benar-benar kuat untuk melihat bagaimana pengedar di Asia Tenggara menggunakan 4Life produk dan peluang sebagai kenderaan untuk memenuhi impian, "kata Jolley. "Ia sentiasa penghormatan untuk menyokong usaha-usaha pembangunan perniagaan mereka."

Sorotan Tour termasuk orang ramai yang melimpah dengan aliran video secara langsung dalam dua bilik di Kuala Lumpur, pemakaian Tan Khai Shin sebagai terbaru International Diamond Pulau Pinang, dan pengiktirafan pemenang anugerah Silver Dollar Dr. (H.) Tham Yeow Kong.

Tan: "Lawatan ini mencipta satu peluang yang baik untuk pengedar untuk menjemput ramai tetamu untuk belajar tentang 4Life. Pasukan korporat kami adalah lebih komited berbanding sebelum ini untuk menyokong pertumbuhan dan pembangunan baru dan sedia ada pengedar ". 4Life mempunyai pejabat-pejabat di lima benua untuk berkhidmat rangkaian global pengedar bebas menerusi sains, kejayaan, dan perkhidmatan.

Untuk maklumat lanjut :
Calvin Jolley
Vice President, Communications
4Life Research USA, LLC
CalvinJolley@4life.com

**Untuk maklumat lanjut dan paparan lebih jelas, sila klik pautan dibawah :
4Life Asia Tenggara Tour

Fajridil Adha (No ID 4Life : 7718022) | Merupakan Agen, Pengedar, Distributor 4Life Research - 4Life Transfer Factor bertaraf International Diamond. Call/WhatsApp/SMS : +6012 7241824 untuk sebarang pertanyaan.

Artikel Berkaitan

Previous
Next Post »