4Life Transfer Factor Malaysia | Selamat Datang Ke Laman Blog 4Life Group. Dapatkan Segala Info Lengkap Tentang 4Life Transfer Factor Disini | PROMOSI HEBAT!!! Semua Pembelian Di 4Life Group Dijual Pada HARGA AHLI / HARGA BORONG. Cepat, Rebutlah Peluang Ini. BELI SEKARANG!!! | Klik Disini. Terima Kasih!

4Life Umum Paten ke-41 Di Seluruh Dunia

6:26 PM
foto 4Life Umum Paten ke-41 Di Seluruh Dunia

4Life Umum Paten ke-41 Di Seluruh Dunia

4Life Transfer Factor Malaysia - Salt Lake City, Utah (1 Mac, 2017) 4Life mengumumkan pemerolehan paten di seluruh dunia ke-41 syarikat itu.

Pengasas dan Pengerusi 4Life Research, David Lisonbee : "Paten menjaga 4Life sentiasa dihadapan dalam kemajuan saintifik, mempamerkan komitmen kami untuk inovasi dan kualiti, memastikan tahap eksklusif produk kami, dan melindungi perniagaan pengedar kami."

AS Patent #9.566.305, yang dikeluarkan oleh Paten Amerika Syarikat dan Pejabat Cap Dagangan (USPTO), melindungi komposisi dan kaedah untuk produk 4Life Renuvo® sehingga 2034.

Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Steve Tew: "Sejak tahun 1998, 4Life telah membina asas sains itu apabila inovasi produk, eksklusif, dan perolehan paten. paten terbaru kami penyokong barisan produk dan memberikan pengedar kami menambah kredibiliti dalam pasaran yang kompetitif. "

4Life mempunyai pejabat-pejabat di lima benua untuk menyampaikan suatu rangkaian global pengedar bebas melalui sains, kejayaan, dan perkhidmatan.

Untuk maklumat lanjut:
Calvin Jolley
Naib Presiden, Komunikasi
4Life Research USA, LLC
CalvinJolley@4life.com

**Untuk maklumat dan paparan lebih jelas, sila klik :
1) Press Release: 4Life Announces 41st Worldwide Patent

Fajridil Adha (No ID 4Life : 7718022) | Merupakan Agen, Pengedar, Distributor 4Life Research - 4Life Transfer Factor bertaraf International Diamond. Call/WhatsApp/SMS : +6012 7241824 untuk sebarang pertanyaan.

Artikel Berkaitan

Previous
Next Post »