4Life Transfer Factor Malaysia | Selamat Datang Ke Laman Blog 4Life Group. Dapatkan Segala Info Lengkap Tentang 4Life Transfer Factor Disini | PROMOSI HEBAT!!! Semua Pembelian Di 4Life Group Dijual Pada HARGA AHLI / HARGA BORONG. Cepat, Rebutlah Peluang Ini. BELI SEKARANG!!! | Klik Disini. Terima Kasih!

Intelligent Diet Academy (IDA) Kini Dikenali Sebagai 4LifeTransform

3:19 PM
foto Intelligent Diet Academy (IDA) Kini Dikenali Sebagai 4LifeTransform

Intelligent Diet Academy (IDA) Kini Dikenali Sebagai 4LifeTransform

4Life Transfer Factor Malaysia - Kepada Pengedar dan Pelanggan Utama 4Life yang dihormati,

Bermula 1 Mei 2017, Intelligent Diet Academy (IDA) secara rasminya dikenali sebagai 4LifeTransform. Semua bahan pemasaran, inisiatif media sosial, acara dan promosi akan menggunakan nama baharu ini. Sistem IDA, promosi produk pakej, harga dan LP, pelan pemakanan untuk Jump Start dan Transform tidak akan berubah.

Ini adalah arah tuju jenama 4Life Global untuk mengukuhkan jenama 4LifeTransform supaya para pengedar dan pelanggan seluruh dunia dapat mengenali jenama ini. Kami berterima kasih di atas sokongan anda dan menggalakkan anda untuk terus berkongsi program yang mengagumkan ini untuk membantu mengubah kehidupan orang lain.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi Khidmat Pelanggan kami di 03-7629-6800.

Terima kasih.

**Untuk maklumat dan paparan lebih jelas, sila klik :
1) Notice of Change-Intelligent Diet Academy is Now Called 4LifeTransform

Fajridil Adha (No ID 4Life : 7718022) | Merupakan Agen, Pengedar, Distributor 4Life Research - 4Life Transfer Factor bertaraf International Diamond. Call/WhatsApp/SMS : +6012 7241824 untuk sebarang pertanyaan.

Artikel Berkaitan

Previous
Next Post »