4Life Transfer Factor Malaysia | Selamat Datang Ke Laman Blog 4Life Group. Dapatkan Segala Info Lengkap Tentang 4Life Transfer Factor Disini | PROMOSI HEBAT!!! Semua Pembelian Di 4Life Group Dijual Pada HARGA AHLI / HARGA BORONG. Cepat, Rebutlah Peluang Ini. BELI SEKARANG!!! | Klik Disini. Terima Kasih!

2018 Corporate Funding

2:58 PM
foto 2018 Corporate Funding 4Life Malaysia

Pembiayaan Korporat 2018 4Life Malaysia

Tingkatkan pertumbuhan perniagaan anda dengan Pembiayaan Korporat! Insentif hebat ini berlangsung dari Januari - Jun 2018.

Platinum International Diamond
RM7000 | Bulan

Gold International Diamond
RM3500 | Bulan

International Diamond
RM1500 | Bulan

Presidential Diamond
RM500 | Bulan

Elite Club Qualified Diamond
RM250 | Bulan


Syarat Kelayakan :

PID, GID and ID mesti mengekalkan pangkat berbayar tertinggi atau satu pangkat berbayar lebih rendah; manakala PD mesti mengekalkan pangkat berbayar tertinggi. QD Elite Club hanya layak untuk dana bulanan pada bulan yang mereka layak untuk Elite Club.

Terma & Syarat :

1) Insentif ini dibuka kepada pengedar yang bermastautin di Malaysia dan Singapura sahaja.
2) Dana yang diperuntukkan hanya boleh digunakan untuk bayaran sewa dewan untuk acara yang berkaitan dengan 4Life yang dianjurkan di Malaysia dan Singapura sahaja.
3) Jenis dewan termasuk tetapi tidak terhad kepada dewan seminar hotel, dewan persendirian di restoran, dewan persendirian seperti dewan sekolah, dewan komuniti, dewan ekspo, dll.
4) Dana yang diperuntukkan mesti digunakan dalam tempoh 60 hari dari bulan kelayakan. Dana yang tidak digunakan akan dilupuskan dan tidak boleh dibawa ke hadapan.
5) Untuk setiap bulan kelayakan, pengedar boleh memilih untuk membuat tuntutan dana yang mereka layak di Malaysia atau Singapura sahaja.
6) Permintaan untuk menggunakan dana korporat boleh dibuat secara surat-menyurat, faks atau emel dan mestilah diserahkan kepada mana-mana 4Life Trainer sekurang-kurangnya 5 hari bekerja sebelum tarikh acara. Invois cukai asal, senarai kehadiran (nama & nombor telefon) dan gambar acara mesti diserahkan untuk pembayaran balik.
7) Pengedar yang layak boleh menggabungkan dana mereka untuk menganjurkan satu acara tetapi pembayaran balik hanya akan dibuat kepada akaun individu pengedar yang layak.
8) 4life berhak untuk menukar, mengubah, meminda, mengolah atau menamatkan mana-mana terma dan syarat di atas tanpa sebarang notis.

**Untuk maklumat lanjut dan paparan lebih jelas, sila klik :
1) Pembiayaan Korporat 2018 4Life Malaysia

Fajridil Adha (No ID 4Life : 7718022) | Merupakan Agen, Pengedar, Distributor 4Life Research - 4Life Transfer Factor bertaraf International Diamond. Call/WhatsApp/SMS : +6012 7241824 untuk sebarang pertanyaan.

Artikel Berkaitan

Previous
Next Post »