4Life Transfer Factor Malaysia | Selamat Datang Ke Laman Blog 4Life Group. Dapatkan Segala Info Lengkap Tentang 4Life Transfer Factor Disini | PROMOSI HEBAT!!! Semua Pembelian Di 4Life Group Dijual Pada HARGA AHLI / HARGA BORONG. Cepat, Rebutlah Peluang Ini. BELI SEKARANG!!! | Klik Disini. Terima Kasih!

Percuma Distributor Kit

3:27 PM
foto Free Distributor Kit - 4Life Malaysia

Free Distributor Kit - 4Life Malaysia

Dapatkan Kit Pengedar secara Percuma untuk pendaftar baharu dengan pembelian 100LP dan ke atas.

Promosi ini sah dari Januari - Februari 2018.

Terma dan Syarat :

1) Pendaftar baharu akan mendapat Distributor Kit versi ringkas yang mengandungi satu katalog produk, satu borang DAA dan satu Kontrak Juala Langsung. Bahan bacaan lain dalam Distributor Kit seperti Asas Ganjaran Hayat, Berkongsi 4Life, Polisi dan Prosedur 4Life boleh dimuat turun secara online. Distributor Kit yang lengkap masih boleh didapati pada harga RM31 setiap satu.
2) Pembelian mesti dibuat di dalam satu resit.
3) Resit mesti bertarikh 1 Januari hingga 28 Februari 2018 dan LP hanya sah untuk bonus bulan semasa sahaja.
4) Tidak termasuk LPC.
5) 4Life berhak untuk menukar, mengubah, meminda, mengolah atau menamatkan mana-mana terma dan syarat di atas tanpa sebarang notis.

**Untuk maklumat lanjut dan paparan lebih jelas, sila klik :
1) Percuma Distributor Kit - 4Life Malaysia

Fajridil Adha (No ID 4Life : 7718022) | Merupakan Agen, Pengedar, Distributor 4Life Research - 4Life Transfer Factor bertaraf International Diamond. Call/WhatsApp/SMS : +6012 7241824 untuk sebarang pertanyaan.

Artikel Berkaitan

Previous
Next Post »