4Life Transfer Factor Malaysia | Selamat Datang Ke Laman Blog 4Life Group. Dapatkan Segala Info Lengkap Tentang 4Life Transfer Factor Disini | PROMOSI HEBAT!!! Semua Pembelian Di 4Life Group Dijual Pada HARGA AHLI / HARGA BORONG. Cepat, Rebutlah Peluang Ini. BELI SEKARANG!!! | Klik Disini. Terima Kasih!

4Life Menang Anugerah Kualiti

2:00 PM
foto 4Life Menang Anugerah Kualiti

Pembekal Suplemen Kesihatan & Kecergasan Terbaik

Berita Baik! 4Life telah memenangi anugerah Pembekal Suplemen Kesihatan & Kecergasan Terbaik di Amerika Syarikat dari Kesihatan Global & Pharma (Global Health & Pharma).

Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Steve Tew mengumumkan bahawa Global Health and Pharma (GHP) menamakan 4Life Research sebagai Best Health & Fitness Supplement Provider di Amerika Syarikat untuk 2017.

GHP adalah rangkaian maklumat dan multi - Masyarakat disiplin yang menerbitkan Majalah GHP dan memberi tumpuan kepada tiga bidang: Kesihatan Manusia, Haiwan, dan Alam Sekitar. Lebih daripada 260,000 profesional kesihatan dan pembekal berkaitan penjagaan kesihatan di seluruh dunia menerima majalah itu, termasuk ahli akademik, profesional industri, pembuat dasar kerajaan, dan agensi kawal selia.

Tew: "Kami melabur berjuta-juta dolar untuk memastikan kualiti tertinggi dalam setiap langkah penyelidikan, perumusan dan pengilangan. Ia adalah satu penghormatan untuk diiktiraf oleh GHP sebagai pembekal tambahan kesihatan dan kecergasan yang terbaik di Amerika Syarikat. "

4Life menerima anugerah Penyedia Suplemen Kesihatan & Kecergasan Terbaik dalam kategori Sains Kehidupan berprestij, yang merangkumi penyelidikan dalam bidang perubatan, penemuan dalam bidang biologi, dan kerja inovatif dalam bidang suplemen. Klik di sini untuk membaca artikel dari Majalah GHP.

Pengasas dan Pengerusi Lembaga Pengarah David Lisonbee: "Kami telah komited untuk inovasi saintifik dengan 4Life Transfer Factor selama hampir 20 tahun. Itulah janji kami apabila Bianca dan saya melancarkan syarikat itu pada tahun 1998 dan komitmen kami begitu teguh sekarang. "

4Life mempunyai pejabat di 24 pasar untuk menyediakan rangkaian pengedar bebas dan pelanggan global.

Untuk maklumat lanjut:
Calvin Jolley
Naib Presiden, Komunikasi
4Life Research USA, LLC
CalvinJolley@4life.com

Fajridil Adha (No ID 4Life : 7718022) | Merupakan Agen, Pengedar, Distributor 4Life Research - 4Life Transfer Factor bertaraf International Diamond. Call/WhatsApp/SMS : +6012 7241824 untuk sebarang pertanyaan.

Artikel Berkaitan

Previous
Next Post »