PROMOSI HEBAT!!!
SEMUA PEMBELIAN DI 4LIFE GROUP HANYA AKAN DIKENAKAN
"HARGA AHLI / HARGA BORONG!!!"
CEPAT, REBUTLAH PELUANG INI!!!.
BELI SEKARANG!!!

- KLIK SINI UNTUK PEMBELIAN -
Selamat Datang Ke Laman Blog 4Life Group. Dapatkan Segala Info Lengkap Tentang 4Life Transfer Factor Disini. Terima Kasih!

Wednesday

Produk 4Life

Produk 4Life

4lifegroup.blogspot.com - Berikut adalah produk-produk 4life Transfer Factor yang boleh didapati di 4Life Group.

1) Transfer Factor Advance
2) Transfer Factor Plus
3) Transfer Factor Chewable
4) Transfer Factor Riovida
5) Transfer Factor Riovida Burst
6) Transfer Factor Male Pro
7) Transfer Factor Belle Vie
8) Transfer Factor Vista
9) Transfer Factor KBU
10) Transfer Factor CV
11) Transfer Factor CV + Targeted Vitamin & Mineral Complex
12) Transfer Factor Glucoach
13) Transfer Factor GluCoach + Targeted Vitamin & Mineral Complex
14) Transfer Factor Vitamin dan Mineral Kompleks
15) Transfer Factor RenewAll
16) NutraStart Vanilla
17) NutraStart Chocolate
18) Tea4Life
19) Probiotics
20) LivRite
21) Energy Go Stix
22) Harvest Plus
23) BioEFA
24) Fibre System Plus

1) Transfer Factor Advance

foto 4LIFE TRANSFER FACTOR ADVANCED

Juga dikenali sebagai "Miracle Molecule" atau "Molekul Ajaib". TFA adalah sebenarnya Molekul Pendidik Sistem Imun. Transfer Factor dapat memberi informasi kepada sistem imun untuk mengenali musuh-musuh di dalam badan seperti kuman, virus, bakteria, parasit, jamur dan juga sel kanser. TF juga dapat meransang sistem imun untuk menyerang musuh-musuh penceroboh di dalam badan kita. TF advanced dapat menenangkan sistem imun apabila musuh-musuh telah berjaya diatasi menjadikan ia penawar utama untuk masalah auto-imun. Kerana kehebatannya dapat memberi kekuatan kepada daya ketahan badan kita, TF telah mendapat jolokan "Raja Penawar". Para saintis telah mengeluarkan kenyataan bahawa “Rawatan terbaik adalah menjaga sistem imun”. TF adalah produk pembina imun semulajadi yang terunggul di pasaran dunia dan telah mencipta sejarah sains perubatan abad ini dengan kekuatan meningkatkan daya imun setinggi 283%. Kini diedarkan di lebih 40 negara serata dunia. TF tiada kadar toksik dan tiada kesan sampingan. Sesuai untuk semua lapisan umur termasuk bayi. ( 60 kapsul, setiap kapsul 300 mg )

Selanjutnya, Sila Klik -->> Transfer Factor Advance


2) Transfer Factor Plus Advance

foto 4LIFE TRANSFER FACTOR PLUS

Adalah rumusan Transfer Factor Advanced 100mg dicampur dengan beberapa ramuan istimewa lain. TF Plus dapat meningkatkan daya imun setinggi 437%. Selain dari Pembina imun semulajadi Transfer Factor, TF Plus juga mengandungi Maitake and Shiitake Mushroom – dapat membantu fungsi T-Cell (sistem imun); Cordyceps – kaya dengan polysaccharides yang dapat meransang aktiviti sistem imun; Inositol Hexaphosphate – dikenali dalam fungsi kekuatan pencegahan; Beta Glucan (dari serbuk oat dan yis) – peransang sistem imun yang dapat “mengejut” sel darah putih daripada “tidur”; Mannans (dari loe vera); ekstrak Agaricus Blazeli – dikenali sebagai raja cendawan – berfungsi antara lain, mengecutkan tumor; Beta Sitosterol – peransang daya imun; ekstrak daun zaitun – dapat menurunkan kadar duplikasi sel jangkitan kuman. ( 90 kapsul )

Selanjutnya, Sila Klik -->> Transfer Factor Plus


3) Transfer Factor Chewable

foto 4Life Transfer Factor Chewable

Sama seperti Transfer Factor Advanced, tetapi di dalam bentuk chewable (dikunyah). Rasanya enak, berperisa citrus. Sangat digemari oleh kanak2 dan juga dewasa. Dapat membantu meningkat daya berfikir (IQ) kanak-kanak. ( 90 chewable tablet, setiap tablet 200mg ).

Selanjutnya, Sila Klik -->> Transfer Factor Chewable


4) Transfer Factor Riovida

foto 4Life Transfer Factor Riovida

TF Riovida adalah Penjana Tenaga! Mengabungkan kemujaraban Transfer Factor E-FX dengan buah-buahan yang kaya dengan antioksidan. Dapatkan keperluan TENAGA HARIAN anda dengan Rio Vida (Sungai Kehidupan)! Produk ini membantu menyokong tubuh badan anda dengan tri yang ekslusif. Riovida menggabungkan jus buah-buahan yang kaya dengan anti-oksida (acai, buah delima, beri biru, elderberi, epal dan anggur ungu) untuk kevitalan seharian. Ia juga membantu menggalakkan kesejahteraan am dengan komposisi asid lemak perlu, asid amino, mineral surih, flanoid dan tanin. Riovida adalah minuman jus yang teristimewa di pasaran dunia dan sesuai untuk semua orang tidak kira umur. Produk awet muda yang sangat berkesan! (2 botol / 500 ml setiap satu )

Selanjutnya, Sila Klik -->> Transfer Factor Riovida


5) Transfer Factor Riovida Burst

foto 4Life Transfer Factor Riovida Burst

Sama seperti jus RIOVIDA tetapi dalam bentuk jeli.

* Mengandungi Transfer Factor (Tri-Factor Formula), dan kekuatan jus yang terbukti - TF RioVida. ( 15 Paket / Box )

Selanjutnya, Sila Klik -->> Transfer Factor Riovida Burst


6) Transfer Factor MalePro

foto 4Life Transfer Factor Male Pro

4Life Transfer Factor MalePro adalah Targeted Transfer Factor produk eksklusif ®, diformulasikan untuk memberikan sokongan sistem yang menyeluruh endokrin untuk laki-laki. Ia bekerja dengan mempromosikan fungsi prostat sihat serta sokongan dari organ pembiakan dan kencing. 4Life Transfer Factor MalePro menggabungkan manfaat kekebalan-menyokong teknologi dari Targeted Transfer Factor dengan saw Palmetto terbukti secara klinikal, africanum pygeum, likopen, isoflavon soya, dan rempah-rempah tambahan dan antioksidan yang banyak penyelidik sokongan sebagai sebahagian penting dari kesihatan prostat optimum.Tiada kesan sampingan dan mampu membuatkan anda tersenyum kita bersama pasangan anda. ( 90 kapsul )

Selanjutnya, Sila Klik -->> Transfer Factor Male Pro


7) Transfer Factor Belle Vie

foto 4Life Transfer Factor Belle Vie

4Life Transfer Factor Belle Vie mempunyai sokongan khusus untuk WANITA. Ianya mengandungi Transfer Factor E-XF™, bersama herba-herba terpilih seperti antioxidan, phytoestrogens, indoles, dan Kalsium d-Glucarate, untuk memperbaiki tahap kesihatan wanita, membantu proses penyah-toksik badan wanita supaya alat-alat sulit wanita dan payu dara berada di paras kesihatan yang optimum! ( 60 kapsul )

Selanjutnya, Sila Klik -->> Transfer Factor Belle Vie


8) Transfer Factor Vista

foto 4Life Transfer Factor Vista

4Life Transfer Factor Vista menyediakan sokongan yang disasarkan kepada manfaat prestasi visual penglihatan dan kesihatan mata. Ia mengandungi lutein, jenama #1 yang disyorkan oleh doktor, #1 juga dari segi bahan-bahan yang menyokong kesihatan ketajaman penglihatan dan kesihatan fungsi makula mata. Ia juga mempunyai 4Life Transfer Factor ® Tri-Factor ® Formula, untuk menyokong sistem imun. ( 60 kapsul )

Selanjutnya, Sila Klik -->> Transfer Factor Vista


9) Transfer Factor KBU

foto 4Life Transfer Factor KBU

Transfer Factor KBU (Kidney, Bladder, Urinary) - Formula Targeted Transfer Factor® yang direka untuk kedua-dua lelaki dan wanita bagi menyokong sistem saluran kencing, buah pinggang dan pundi kencing. ( 120 kapsul )

Selanjutnya, Sila Klik -->> Transfer Factor KBU


10) Transfer Factor CV

foto 4Life Transfer Factor CV

Ramuan hebat yang dirumus khas untuk kesihatan sistem kardiovascular (jantung). Ia membantu menyokong kesihatan jantung dengan Transfer Factor daripada estrak kuning telur serta ekstrak tumbuh-tumbuhan. Menurunkan kadar kolesterol, membasmi kuman & virus yang menyerang urat jantung, membersih dan melembutkan urat bagi memudahkan perjalanan darah. ‘Ramuan Hak Cipta’ yang memberikan sokongan antioksidan. (60 Kapsul)

Selanjutnya, Sila Klik -->> Transfer Factor CV


11) Transfer Factor CV + Targeted Vitamin & Mineral Complex

foto 4Life Transfer Factor CV + 4Life Targeted Vitamin & Mineral Complex

Ramuan hebat yang dirumus khas untuk kesihatan sistem kardiovascular (jantung). Ia membantu menyokong kesihatan jantung dengan Transfer Factor daripada ekstrak kuning telur serta gabungan nutrien kesihatan jantung termasuk coenzyme Q-10, ginkgo biloba, garlic, red rice yeast extract, dan lain-lain untuk menggalakkan tekanan darah yang baik, kolestrol dan tahap homocysteine yang sihat. (60 Kapsul + 120 Kapsul)

Selanjutnya, Sila Klik -->> Transfer Factor CV + Targeted Vitamin & Mineral Complex


12) Transfer Factor Glucoach

foto 4Life Transfer Factor Glucoach

Mengandungi ramuan yang boleh membantu dan menyokong kesihatan pankreas menerusi sistem metabolik dan endokrine. Selain daripada Targeted Transfer Factor, GluCoach juga mengandungi Indian Kino, Gymnema Sylvestre dan Momordica Charantia (Bitter Melon) yang kesemuanya telah membuktikan kebolehannya menyokong kesihatan pankreas. Bitter Melon juga membantu fungsi memproses gula dalam badan. Terdapat juga Korean Ginseng dan Fenugreek, herba-herba yang menyokong kesihatan fungsi insulin. Alpha Lipoic Acid (ALA), yang dikenali sebagai antioksida memberi sokongan kepada sistem metabolik dan endokrin dan menggalak pengimbangan tahap gula dalam badan. Sesuai untuk penyakit Kencing Manis. (120 Kapsul)

Selanjutnya, Sila Klik -->> Transfer Factor Glucoach


13) Transfer Factor Glucoach + Targeted Vitamin & Mineral Complex

foto 4Life Transfer Factor Glucoach + 4Life Targeted Vitamin & Mineral

4Life Transfer Factor GluCoach + 4Life Targeted Vitamin & Mineral Complex dirumuskan untuk menggalakkan tahap glukosa yang sihat di dalam badan dan memberikan sokongan kepada kedua-dua sistem metabolisme dan sistem endokrin. Diperkaya dengan Transfer Factor dan campuran proprietari bahan-bahan yang sihat. Ia menyokong keupayaan badan untuk memetabolismekan glukosa, yang membantu mengekalkan tahap gula yang sihat. Sesuai untuk penyakit Kencing Manis. (120 Kapsul + 120 Kapsul)

Selanjutnya, Sila Klik -->> Transfer Factor Glucoach + Targeted Vitamin & Mineral Complex


14) Transfer Factor Vitamin dan Mineral Kompleks

foto 4Life Transfer Factor Vitamin dan Mineral Kompleks

Produk ini membantu menyokong kesihatan anda dengan vitamin dan mineral penting. Juga membantu memberikan nutrisi yang diperlukan tubuh untuk berfungsi secara optimum. Sesuai digabungkan dengan TF CV dan TF Glucoach. (120 kapsul)

Selanjutnya, Sila Klik -->> Transfer Factor Vitamin & Mineral Complex


15) Transfer Factor RenewALL

foto 4Life Transfer Factor Renewall

Adalah gel kulit yang sangat istimewa. Ia mengandungi Transfer Factor, pendidik imun dan pembasmi kuman untuk mengekalkan kesihatan kulit yang diancam jangkitan kuman dari luka, gatal-gatal dan lain jangkitan.

Selanjutnya, Sila Klik -->> Transfer Factor RenewALL


16) NutraStart Vanilla

foto 4Life Nutrastart Vanilla

Nutrastart Vanilla dirumus khas untuk Pelangsingan dan Penurunan Berat Badan! Ia rendah lemak dan rendah kalori. Nutrastart boleh diminum pada bila-bila masa sahaja untuk menggantikan makanan biasa samada untuk sarapan, makan tengahari atau makan malam. Sangat sesuai sebagai "Meal Replacement" untuk orang-orang yang sibuk. Sesuai sebagai "Pengenyang Perut" untuk orang-orang yang susah mengawal selera makan. Sesuai untuk anak-anak sebagai sarapan sebelum ke sekolah dan juga sesuai untuk orang-orang tua yang sakit yang tidak mempunyai selera makan. ( 15 hidangan )

Selanjutnya, Sila Klik -->> NutraStart Vanilla


17) NutraStart Chocolate

foto 4Life Nutrastart Chocolate

NutraStart Chocolate dirumus khas untuk Pelangsingan dan Penurunan Berat Badan! Nutrastart boleh diminum pada bila-bila masa sahaja untuk menggantikan makanan biasa samada untuk sarapan, makan tengahari atau makan malam. Sangat sesuai sebagai "Meal Replacement" untuk orang-orang yang sibuk. Sesuai sebagai "Pengenyang Perut" untuk orang-orang yang susah mengawal selera makan. Sesuai untuk anak-anak sebagai sarapan sebelum ke sekolah dan juga sesuai untuk orang-orang tua yang sakit yang tidak mempunyai selera makan. ( 15 hidangan )

Selanjutnya, Sila Klik -->> NutraStart Chocolate


18) Tea4Life

foto Tea4Life

Dirumuskan untuk membantu menyokong kesejahteraan am, Tea4Life menggabungkan pelbagai herba yang lazat seperti daun senna, teh hijau, enchinacea dan perasa epal semula jadi. Sesuai untuk penyakit: Gout, Kecantikan Dalaman. ( 30 uncang )

Selanjutnya, Sila Klik -->> Tea4Life


19) Probiotics

foto Probiotics

Formulasi yang direka untuk menyokong fungsi penghadaman yang sihat, menggalakkan kesihatan sistem imun, membantu mengekalkan tahap bakteria baik dalam usus, menggalakkan fungsi usus yang normal dan sihat. ( 30 kapsul )

Selanjutnya, Sila Klik -->> Probiotics


20) LivRite

foto 4Life LivRite

LivRite dirumus khas dengan campuran proprietari herba dan antioksidan untuk membantu menyokong fungsi keseluruhan hati. ( 60 kapsul )

Selanjutnya, Sila Klik -->> LivRite


21) Energy Go Stix

foto 4Life Energy Go Stix

Energy Go Stix dirumus khas dengan gabungan Transfer Factor untuk membantu badan anda mengekalkan tenaga pada setiap masa.. ( 30 peket )

Selanjutnya, Sila Klik -->> Energy Go Stix

22) Harvest Plus

foto 4Life Harvest Plus

Harvest Plus merupakan sayur-sayuran yang kaya dengan nutrien daripada keseluruhan sumber tumbuh-tumbuhan. Ia sumber sokongan pemakanan harian. Dirumuskan dengan campuran proprietari super makanan dan seluruh makanan yang menyumbang kepada pemakanan yang sihat dan menyokong kesihatan secara keseluruhan. . ( 180 kapsul )

23) BioEFA

foto 4Life BioEFA

4Life BioEFA dengan CLA adalah sumber unggul 4Life daripada asid lemak omega -3 dan omega- 6. Produk ini dibuat daripada minyak flaxseed, minyak safflower, minyak biji borage, dan minyak ikan. Formulasi paling terkini ini mengandungi lebih daripada empat kali ganda minyak ikan (1,000 mg) dalam setiap hidangan! Ia bagus untuk otak, kardiovaskular, sendi, kulit & kesihatan keseluruhan ( 60 kapsul )

Selanjutnya, Sila Klik -->> BioEFA

24) Fibre System Plus

foto 4Life Fibre System Plus

4Life Fibre System Plus menyediakan sokongan untuk pembersihan dalaman gastrousus untuk sepuluh (10) hari. Fibre System Plus adalah program pembersihan sepuluh hari yang menyokong fungsi penghadaman yang sihat dan mengelakkan sembelit. Gabungan vitamin, mineral, dan herba membantu menggalakkan pembersihkan dalaman secara menyeluruh dan selesa dengan meningkatkan fungsi eliminative daripada penghadaman dan sistem kencing. Setiap paket mengandungi enam kapsul yang menggabungkan pembersihan dan faedah pemakanan psyllium husk, cascara Sagrada , walnut hitam , akar gentian , buah kranberi, prun, papain , bromelain , dan bahan-bahan perangsang meningkatkan lain. ( 30 peket )

Selanjutnya, Sila Klik -->> Fibre System Plus

Related Post

No comments: